mei
17

2e Pinksterdag

SUN Weert is op tweede pinksterdag niet bereikbaar. 

okt
18

Extra giftenbudget vluchtelingen

Extra budget vluchtelingen

Er is de komende periode tijdelijk extra budget beschikbaar voor noodhulp aan vluchtelingen. Hulp- en dienstverleners kunnen aanvragen bij ons doen. 

Oekraïense ontheemden, statushouders en asielzoekers 

Aanvragen kunnen worden gedaan door hulp-/dienstverleners voor alle vluchtelingen die in ons werkgebied verblijven. Het gaat dan zowel om Oekraïense ontheemden (gevluchte personen binnen de eigen regio, namelijk Europa), statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) als asielzoekers (vluchtelingen die een aanvraag of hoger beroep hebben ingediend voor een verblijfsvergunning). 

Urgentie en perspectief

Bij toekenning van de noodhulp kijken we naar hoe urgent de nood is, maar ook of de gift perspectief biedt. We vatten de term 'urgent' hierbij ruimhartig op: het kan naast urgente noodhulp ook gaan om ondersteuning die een bijdrage levert aan een zinvol verblijf, participatie, werk, toekomst, welbevinden en een menswaardig bestaan.

Indienen via website

Hulp- of dienstverleners kunnen aanvragen indienen via onze website. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 06-269 31 086 bereikbaar op werkdagen.

Samenwerking met SUN Nederland

Het extra budget voor vluchtelingen is via SUN Nederland door een landelijk fonds ter beschikking gesteld. SUN Nederland is de ontwikkelorganisatie van SUN-noodhulpbureaus. Zie voor meer informatie www.sunnederland.nl

jun
15

Charity Cup 2022

Vrijdag 10 juni 2022 vond de Crossmoor Charity Cup plaats. We wisten al een tijd dat SUN Weert was voorbestemd om als goed doel te dienen, waaraan de opbrengst ten goede zou komen. Harry Coolen en Sylvia Kuipers kregen een cheque uitgereikt met een waarde van maar liefst 63.000 euro. We willen Golf en Country Club Crossmoor Weert en alle deelnemers en sponsoren hartelijk danken voor deze mooie donatie!

mei
04

Bevrijdingsdag

Op 5 mei zijn wij wegens Bevrijdingsdag niet bereikbaar. Op vrijdag 6 mei pakken wij alleen spoedaanvragen op. 

apr
22

Koningsdag

Op woensdag 27 april zijn wij niet bereikbaar.

mrt
23

Jaarverslag 2021

Het jaarverslag en de jaarrekening van 2021 zijn beschikbaar. Deze zijn te raadplegen via het tabblad documenten.

okt
15

Nieuw bestuurslid

Per 1 januari 2022 zal Ad Verhagen de nieuwe penningmeester zijn van SUN Weert. Wij heten hem van harte welkom en verheugen ons op de samenwerking! Jan Karel Jobse zal de komende maanden samen met Ad Verhagen zorgen voor een fijne overdracht. 

jul
23

gift Stichting Armoedefonds

SUN Weert heeft een mooie donatie mogen ontvangen vanuit Stichting Armoedefonds. Met deze gift, ter waarde van 4000 euro, kunnen wij weer heel wat inwoners van Weert helpen met hun urgente financiële nood. 

jul
13

Nieuw bestuurslid

Vanaf 1 juli is Marja Blankman toegetreden tot het bestuur. Wij zijn heel blij met haar komst en heten haar van harte welkom bij SUN Weert!

mei
10

Hemelvaart

Op donderdag 13 mei zijn wij niet bereikbaar i.v.m Hemelvaartsdag. SUN Weert is vrijdag 14 mei alleen bereikbaar voor spoedaanvragen. Spreek de voicemail in, dan bellen wij u terug. Aanvragen waarbij sprake is van spoed zullen worden opgepakt.

 

mei
03

5 mei

Op woensdag 5 mei is het bevrijdingsdag. Wij zijn dan niet te bereiken. Op donderdag 6 mei zijn wij er weer.

apr
23

Koningsdag

SUN Weert is op 26 april alleen bereikbaar voor spoedaanvragen. Spreek de voicemail in, dan bellen wij u terug. Aanvragen waarbij sprake is van spoed, zullen worden opgepakt.

Op 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag.

 

mrt
26

Gift Samenfonds 0495

Ook dit jaar heeft SUN Weert een mooie bijdrage mogen ontvangen van het Samenfonds 0495. Ger Verstegen, voorzitter SUN Weert, heeft de cheque geheel coronaproof in ontvangst mogen nemen. 

mrt
12

Jaarverslag 2020

Het jaarverslag en de jaarrekening van 2020 zijn beschikbaar. Deze zijn te raadplegen via het tabblad documenten.

nov
20

Kerst en Nieuwjaar

Tijdens de feestdagen zijn wij niet bereikbaar. Op donderdag 24 december en van maandag 28 t/m donderdag 31 december zullen wij alleen spoed aanvragen oppakken. Deze aanvragen kunnen worden ingediend via de website. 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2021!

 

mrt
18

Corona nieuws

Wij zijn momenteel niet fysiek aanwezig in het Cwartier. Wij zijn tijdens werkdagen gewoon per e-mail en telefonisch te bereiken.

 

mrt
02

Opening SUN Weert

Op 2 maart was de officiële opening van SUN Weert in het Cwartier. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er kennis gemaakt. SamenFonds 0495 had een mooie verrassing voor ons, een cheque ter waarde van 5000 euro.

feb
07

SUN Weert van start

De website van SUN Weert is op 7 februari gelanceerd.