nov
26

Kerst en Nieuwjaar

Tijdens de feestdagen zijn wij niet bereikbaar. Op vrijdag 24 december en van maandag 27 t/m vrijdag 31 december zullen wij alleen spoed aanvragen oppakken. Deze aanvragen kunnen worden ingediend via de website. 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2022!

okt
15

Nieuw bestuurslid

Per 1 januari 2022 zal Ad Verhagen de nieuwe penningmeester zijn van SUN Weert. Wij heten hem van harte welkom en verheugen ons op de samenwerking! Jan Karel Jobse zal de komende maanden samen met Ad Verhagen zorgen voor een fijne overdracht. 

jul
23

gift Stichting Armoedefonds

SUN Weert heeft een mooie donatie mogen ontvangen vanuit Stichting Armoedefonds. Met deze gift, ter waarde van 4000 euro, kunnen wij weer heel wat inwoners van Weert helpen met hun urgente financiële nood. 

jul
13

Nieuw bestuurslid

Vanaf 1 juli is Marja Blankman toegetreden tot het bestuur. Wij zijn heel blij met haar komst en heten haar van harte welkom bij SUN Weert!

mei
10

Hemelvaart

Op donderdag 13 mei zijn wij niet bereikbaar i.v.m Hemelvaartsdag. SUN Weert is vrijdag 14 mei alleen bereikbaar voor spoedaanvragen. Spreek de voicemail in, dan bellen wij u terug. Aanvragen waarbij sprake is van spoed zullen worden opgepakt.

 

mei
03

5 mei

Op woensdag 5 mei is het bevrijdingsdag. Wij zijn dan niet te bereiken. Op donderdag 6 mei zijn wij er weer.

apr
23

Koningsdag

SUN Weert is op 26 april alleen bereikbaar voor spoedaanvragen. Spreek de voicemail in, dan bellen wij u terug. Aanvragen waarbij sprake is van spoed, zullen worden opgepakt.

Op 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag.

 

mrt
26

Gift Samenfonds 0495

Ook dit jaar heeft SUN Weert een mooie bijdrage mogen ontvangen van het Samenfonds 0495. Ger Verstegen, voorzitter SUN Weert, heeft de cheque geheel coronaproof in ontvangst mogen nemen. 

mrt
12

Jaarverslag 2020

Het jaarverslag en de jaarrekening van 2020 zijn beschikbaar. Deze zijn te raadplegen via het tabblad documenten.

nov
20

Kerst en Nieuwjaar

Tijdens de feestdagen zijn wij niet bereikbaar. Op donderdag 24 december en van maandag 28 t/m donderdag 31 december zullen wij alleen spoed aanvragen oppakken. Deze aanvragen kunnen worden ingediend via de website. 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2021!

 

mrt
18

Corona nieuws

Wij zijn momenteel niet fysiek aanwezig in het Cwartier. Wij zijn tijdens werkdagen gewoon per e-mail en telefonisch te bereiken.

 

mrt
02

Opening SUN Weert

Op 2 maart was de officiële opening van SUN Weert in het Cwartier. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er kennis gemaakt. SamenFonds 0495 had een mooie verrassing voor ons, een cheque ter waarde van 5000 euro.

feb
07

SUN Weert van start

De website van SUN Weert is op 7 februari gelanceerd.